Narin’in ön otopsisinden yeni detaylar

Diyarbakır'da kaybolduktan günlerce aranan 8 yaşındaki Narin Güran'ın dün sabah cansız bedeni bulunarak Türkiye'yi derin bir üzüntüye boğdu.

Sol bacağında diz kapağından itibaren kopma

Narin Güran’ın ön otopsisinden çıkan yeni detaylar, tüyleri ürperten cinsten. Gazeteci İsmail Saymaz’ın aktardığına göre, uzmanlar cesette ciddi çürüme belirtilerinin olduğunu ve bu nedenle somut bir beyanda bulunmanın mümkün olmadığını belirtti. Saymaz, Narin’in sol bacağında diz kapağından itibaren kopma olduğunu ve cesedin bulunduğu çuvalın içinden küçük kıza ait olduğu değerlendirilen bir kaval kemiği çıktığını bildirdi. Bacaktaki kopmanın nedeninin İstanbul Adli Tıp Kurumu’nda yapılacak incelemeyle belirleneceği kaydedildi.

Ölüm sebebi en geç 1 ay içinde belli olacak

Narin Güran’ın cansız bedeninde gözle görülür şekilde kesici-delici alet veya ateşli silah yarasına rastlanmadığı belirtildi. Saymaz, çürüme nedeniyle ölüm zamanına dair bir bilgi verilemeyeceğini ve kesin ölüm sebebinin Diyarbakır Adli Tıp Kurumu Biyoloji İhtisas Dairesi ile İstanbul Adli Tıp Kurumu’nda yapılacak incelemelerle belirleneceğini ifade etti. Narin’in kesin ölüm sebebinin en erken 15, en geç 1 ay içinde açıklanacağı belirtiliyor.