Kübra Aykut’un veda mektubu ortaya çıktı

Sosyal medya fenomeni Kübra Aykut, Sultanbeyli'deki evinin 5. katından atlayarak intihar etti. Genç kadının intihar etmeden önce yazdığı veda mektubu ortaya çıktı.

Kendi hür irademle atladım

Sosyal medya fenomeni Kübra Aykut, Sultanbeyli'deki evinin 5. katından atlayarak intihar etti. Daha önce "Kendime layık damat bulamıyorum" diyerek kendi kendine düğün yapan Aykut, Instagram'da son dönemlerde kilolarından ve ev temizliğinden bahsediyordu. Ani ölümü takipçilerini şoke etti. Olay yerine gelen polis, Aykut’un veda mektubunu buldu. Mektupta, "Kendi irademle atladım, artık yaşamak istemiyorum. Fıstığa iyi bakın. Hayatımdaki herkese iyi geldim, ama kendime gelemedim. Bu dünyada bencil olan mutlu olur" ifadelerine yer verdi.

Aşk yaramadı sana

Sosyal medya fenomeni Kübra Aykut, yaşamını yitirmeden önce son videolarında 44 kiloya düştüğünü ve halsiz olduğunu dile getirerek ev temizliği için arkadaşlarından yardım istemişti. Her gün kilo kaybettiğini ve iştahsız olduğunu belirten Aykut’un, Engin ve Dilan Polat çiftinin avukatı Enes Çetinkaya ile birlikte olduğu da ortaya çıktı. Takipçilerinin "Aşk yaramadı sana" yorumlarına sert yanıt veren Aykut, "Enes hayatımda yeni değil, sadece siz bilmiyordunuz. 1 aydır böyleyim" dedi. Ölüm haberinin ardından Polat çifti hastaneye koştu.