İstanbul’da Vahşet ! Kadının Kafasını Kesip Surlardan Atladı

İstanbul , Fatih' te  bir kişi, bir kadının başını kesip Edirnekapı surlarından attıktan sonra kendisi de atlayarak intihar etti.Fatih ilçesindeki Edirnekapı surlarında meydana gelen olay, kan dondurucu detaylarıyla gündeme bomba gibi düştü. Bir kişi, bir kadının başını kesip surlardan aşağı attı. Şahıs da olayın ardından surlardan atlayarak intihar etti.

O ANLAR KAMERAYA YANSIDI

Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edilirken, korku dolu anlar bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntülerde, çevredeki insanların çığlık attığı ve paniğin hâkim olduğu anlar net bir şekilde kaydedildi.

OLAYDAN SAATLER ÖNCE BİR KADINI DAHA ÖLDÜRMÜŞ

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden konu ile ilgili açıklama geldi. Yapılan açıklamada, şahsın olaydan birkaç saat önce bir kadını daha öldürdüğü belirtildi. Açıklamada "İstanbul Emniyet Müdürlüğü görevlilerince, 04.10.2024 tarihinde Fatih içesinde bulunan surlardan atlamak suretiyle meydana gelen intihar olayı ile ilgili olarak; yapılan çalışmalarda; S.C.(19) isimli şahsın surlardan atlayarak intihar ettiği, intihar etmeden önce saat 15.30 sıralarında Eyüpsultan ilçesinde A.H.(19) isimli kadını daha sonra 16.00 sıralarında Fatih ilçesinde İ.U.(19) isimli kadını öldürdüğü tespit edilmiştir. Konu ile ilgili soruşturma devam etmektedir. Kamuoyunun bilgisine sunulur."

İşte o paylaşım :