İmamoğlu’ndan partisine mesaj

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Sultanbeyli Battalgazi İtfaiye İstasyonu'nun açılışında önemli mesajlar verdi. CHP'li yol arkadaşlarına, belediye başkanlarına ve partinin üst yönetimine seslenen İmamoğlu, milletin kendilerinden hizmet beklediğini vurguladı. "Vatandaşlarımız, bizden iş ve icraat bekliyor. Ekonomik zorluklar karşısında onların yanında olmamız gerekiyor," diyen İmamoğlu, yerel yönetimlerin barış ve dostluk içinde hizmet sunma sorumluluğunu taşıdığını belirtti.

Biz elimiz havada kalsa da elimizi uzatırız

"Bunun partisi yok" diyen İmamoğlu, "Herkes bu sorumluluğu almak durumundadır. O ayrımcı akılla işimiz olmaz. Biz elimiz havada kalsa da elimizi uzatırız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Çünkü biz milletin evlatlarına eşit gözle bakmayı kendine şiar edinmiş insanlarız" ifadelerini kullandı.

Mesele memleket meselesidir

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Sultanbeyli Battalgazi İtfaiye İstasyonu'nun açılışında yaptığı konuşmada CHP'li yol arkadaşlarına net mesajlar verdi. İmamoğlu, "Zaman, milletin sorunlarını konuşup çözüm üretme zamanıdır, iç çekişmelerle vakit kaybetme zamanı değil," dedi. Parti içindeki kişisel meselelerle uğraşanların kendisinin yol arkadaşı olmadığını vurgulayan İmamoğlu, "Memleket meselesine odaklanan, halk için çalışan herkesle omuz omuza yürürüm," ifadelerini kullandı. Atatürk'e ve halka hizmetin öncelikli olduğunun altını çizen İmamoğlu, iç çekişmelere vakit ayıranların hem halka hem de Atatürk’e ihanet ettiğini söyledi.

Mesele millete hizmettir

Her siyasi partiye mensup kişiye seslenirim ben. Parti işi araçtır. Mesele millete hizmettir. Ben partime de öyle bakıyorum. Ben CHP'liyim... CHP, onur duyduğum, ferdi olmaktan gurur duyduğum partimin bir araç olduğunu bilirim. Memleketime ve milletime layık olma gayreti için hiç kimseyi tanımam, bir tek 86 milyon milletimi tanırım. Bu şiar, her siyasetçinin şiarı olmalıdır."