FETÖ elebaşı Gülen, Türkiye’yi mi getirildi?

CHP milletvekili Oğuz Kaan Salıcı, iddiaya açıklık getirilmesi için TBMM Dışişleri Komisyonu Başkanı Fuat Oktay'a talepte bulundu. Komisyon tutanaklarına göre, Salıcı'nın bu talebi üzerine Oktay, "Benim herhangi bir bilgim yok, eğer bilgisi olan biri varsa paylaşabilir. Dışişleri Bakanlığımızda böyle bir bilgi var mı?" şeklinde yanıt verdi. Görünüşe göre, FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in ABD makamları tarafından Türkiye'ye teslim edildiğine dair iddialar, TBMM Dışişleri Komisyonu'nda tartışma konusu oldu.

Bizde de bilgi bulunmuyor 

Dışişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Kemal Bozay da Oktay'a katılarak, "Bizde de bilgi bulunmuyor efendim" dedi. Fuat Oktay, bu yanıt karşısında, kendilerinde bu yönde bir bilgi olmadığını vurgulayarak şu ifadeleri kullandı: "Türkiye'nin bölgedeki istikrarını bozmaya çalışan herkesin ödeyeceği bir bedel olacaktır."

86 milyonun her ferdi bu bedeli ödedi

Türkiye, büyük bir bedel ödemiştir. 86 milyon vatandaşın her biri bunun etkisini hissetmiştir. Bu durumla ilgili etkilenenler arasında beyinleri yıkananlar da bulunmaktadır. Ne yazık ki, geniş bir nesil zarar görmüştür. Dolayısıyla, bu bedel eninde sonunda ödenecektir.