Eski ortaklarına vahşeti yaşattı!

Dün öğleden sonra Gaziantep'in 75. Yıl Mahallesi'nde yaşanan olayda Mustafa Yılmaz, husumetli olduğu eski iş ortakları ve kayınbiraderleri Mustafa ve Ali Kahraman kardeşlere saldırdı. Olay, kardeşlerin tatlı dükkanında başladı ve bir tartışma ile şiddete dönüştü. Yılmaz, tartışmanın ardından tabancasını çekerek kayınbiraderlerine ateş etti. Ali Kahraman olay yerinde hayatını kaybederken, Mustafa Kahraman ise yaralandı. Ardından Yılmaz, silahı kendi başına doğrultarak intihara kalkıştı. Güvenlik kamerası görüntüleri dehşet verici anları kaydetti. Olayın kökeninin, Yılmaz'ın dükkanlarının geri verilmesi talebiyle çıkan anlaşmazlıktan kaynaklandığı öğrenildi.

Hastanede vefat etti

Silah seslerini duyan çevredeki esnafın ihbarı üzerine sağlık ekipleri olay yerine yönlendirildi. Ekipler, olayda yaralanan 2 kardeş ile eniştelerine Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne götürdü. Yaralılardan Ali Kahraman, akşam saatlerinde hayatını kaybetti.

Olay kameralara yansıdı

Ali Kahraman'ın cansız bedeni, Adli Tıp Kurumu'ndaki otopsi işlemlerinin ardından yakınları tarafından teslim alınarak defnedilmek üzere ailesine teslim edildi. Diğer yandan, Mustafa Yılmaz ve Mustafa Kahraman'ın durumları yoğun bakım ünitesinde devam eden tedavileri olduğu belirtildi.Güvenlik kamerası görüntülerinde ise Mustafa Yılmaz'ın iş yerinde kardeşlere ardı ardına ateş ettiği, yaralılardan birinin dışarı çıkıp bir süre sonra yere düştüğü görüldü. Olayla ilgili soruşturma ise devam ediyor.