Diyarbakır’da akıl almaz olay!

Diyarbakır'ın Kulp İlçesi'ne bağlı İslamköy Mahallesi'nde şok edici bir olay yaşandı. Mahalledeki bir caminin imamının eşi, başka bir caminin imamı tarafından kaçırıldı. Olay, mahallede büyük bir infial yarattı. Mağdur imamın ailesi, olayın ardından "Kızımızı da kaçıranı da vuracaksın" şeklinde talimat verdi. Araya, şehrin kanaat önderleri girerek durumu yatıştırmaya çalıştı.

İmam imamın eşini kaçırdı

Diyarbakır'ın Kulp İlçesi'ne bağlı İslamköy Mahallesi'nde 4 yıldır görev yapan ve mahalleli tarafından sevilen İmam H.A., geçen hafta büyük bir şok yaşadı. İmam H.A.'nın eşi, başka bir caminin imamı olan A.A. tarafından Şanlıurfa'ya kaçırıldı. Olay, bölgede büyük bir yankı uyandırdı.

Araya şehrin kanaat önderleri girdi

Gerçek Gündem'den Seyhan Avşar'ın haberine göre, kaçırılan kadının ailesi, yaşanan olayın ardından mağdur imamın üzerine giderek "Kızımızı da kaçıranı da vuracaksın" şeklinde sert bir talimat verdi. Olayın ardından şehrin kanaat önderleri devreye girdi ve durumu yatıştırdı.

İmamımız çok çok üzgün

Konuyla ilgili açıklama yapan Muhtar Zeynel Şeker, "Artık imam H.A.'nın mahallemizde çalışmaya devam etme ihtimali yok. Kendisi iyi bir insandı. Çok da severdik. İmamın eşi mahallemize kötü örnek oldu. İmamımız çok çok üzgün. Psikolojisi bozulmuş durumda. Kendi köyüne gitti ama geri geldi. Kendisinin artık itibarı zedelendi. İmamın suçu yok. Ancak kendisinin bizim mahallede çalışmaması için müftülüğe dilekçe vereceğiz. Olması gereken bu" dedi.