CHP lideri Özel’den eylem çağrısı

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin grup toplantısında ekonomiyi öne çıkardı. Asgari ücret ve emekli maaşlarındaki düzenlemelere tepki gösteren Özel, "Eğer asgari ücrete zam istiyorsanız, işte size fırsat! Bu akşam saat 9'da başlıyoruz. Işıkları yakın, sonra kapatın. Uzaydan bile görünecek! Zam isteyenler, buyursun ayağa kalksın. Zammı söke söke alacağız" diyerek vatandaşları eyleme çağırdı.

Milli gelir artışı bu demektir

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, erken seçimle ilgili mesajını net bir şekilde dile getirdi. "Gelecek seçimlerde CHP'ye ve Türkiye İttifakı'na oy verirseniz, cebinizdeki paranın değeri 10 kat artacak. Bugünkü maaşınızla 4 liraya mazot kullanabileceksiniz. Elektrik faturanız 500 lira değil, 50 lira olacak. Bu, milli gelirin artması demektir. Bu kazancı eşit şekilde paylaşmak da demektir. İlk seçimlerden sonra kaçacak yer arayacaklar, çünkü vatandaş her geçen gün seçim isteğini daha yüksek sesle dile getiriyor. İlk genel seçimlerde partimiz iktidar olacak, Türkiye zenginleşecek, herkes rahatlayacak" şeklinde konuştu.

Biz çağırdık onlar gelmedi

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Erdoğan'ın açıklamalarına cevap verdi. "20 Temmuz'da Kıbrıs'ta olacağız. Sayın Erdoğan yine uçakta bize yönelik açıklama yapmış, 'Biz çağırdık onlar gelmedi' demiş. Biz kendi uçağımızla gidiyoruz. Erdoğan'ın kafası karışmış olabilir ama Ajet ve THY filosundaki tüm uçaklar CHP'nin uçaklarıdır" dedi.

Kadınlar kararlarını kendileri verirler! 

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Meclis'te görüşülen torba yasada kadınların soyadıyla ilgili düzenlemeye tepki gösterdi. "Bugünlerde Meclis'te torba yasada kadınların soyadıyla ilgili bir düzenleme var. Anayasal bir kazanım olan kadının soyadını tekrar ellerinden almaya çalışıyorlar. Devlet olarak kadının soyadına karışmak ne demek! Kadınlar kendi kararlarını kendileri verirler. Ne yiyeceklerine, ne içeceklerine, ne giyeceklerine, nerede ne zaman dolaşacaklarına ve hangi soyadını kullanacaklarına sadece kadınlar karar verir" şeklinde konuştu.