Bursa’nın Gürsu’su sizi mest edecek

Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi ile Gemi Seyir Terası ve Sosyal Tesisi’ni basın mensuplarıyla gezen Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “Bursa’yı panoramik olarak görebileceğiniz tek nokta burası. Uludağ’ın muhteşem görüntüsünü buradan seyretme imkânınız var. Bütün Bursalı kardeşlerimi davet ediyoruz” dedi.

 Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, basın mensuplarıyla birlikte belediyenin son projesi olan ödüllü Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi ile Gemi Seyir Terası ve Sosyal Tesisi’ni gezdi. Başkan Mustafa Işık, 5 yıllık hizmetlerini değerlendirme toplantısı organizasyonunun 2. Durağı olan Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi ile Gemi Seyir Terası ve Sosyal Tesisi ziyaretinde, “Bursa’yı en iyi görebileceğiniz alandasınız” ifadelerini kullandı.“Bir şeyi içerisindeyken onun güzelliğini fark etmeniz imkansız. Bursa’nın ve Uludağ’ın muhteşem görüntüsünü görebilmeniz için karşısına geçmeniz gerekir. Burada aslında Bursa’ya bir ayna oluyoruz. Doğu tarafa baktığımız zaman Turan Köyü’nü, batı tarafına baktığımız zaman ise Görükle’yi görebiliyoruz. Bursa’yı panoramik olarak görebileceğiniz tek nokta burası. Uludağ’ın muhteşem görüntüsünü buradan seyretme imkanınız var. Bütün Bursalı kardeşlerimizi davet ediyoruz.” 

"Çocuklar buraya bayılacak"

Gemi Seyir Terası ve Sosyal Tesisi’n önemine de değinen Işık, “Bu bölgedeki restoranımız ise Hayvan Rehabilitasyon Merkezi’miz ile beraber çalışıyor. Hayvan Rehabilitasyon Merkezi’mizin giderlerini karşılayabilmek için burada bir gelir projesi oluşturduk. Bu güzel restoranda da aileler keyifli vakit geçirebilir. Buraya gelen çocuklu aileler de hayvanların olduğu bölümü gezerek eğlenebilecekler” açıklamasında bulundu.