AK Partili Savcı Sayan’dan şok sözler!

Ağrı Belediyesi eski Başkanı ve AK Partili Savcı Sayan, partisini ekonomik koşullar nedeniyle sert bir dille eleştirdi. Sayan, yaptığı açıklamada şunları dile getirdi: 'Çayın 0,50 TL'ye satıldığı yerlerden oy alarak iktidar olduk. Şimdi ise çayın 50 TL'ye satıldığı yerlerde oturup, 0,50 TL'ye çay satılan yerlere uğramıyoruz ve bu insanları hakir görüyoruz. Çayın 0,50 TL olduğu yerlerdeki vatandaşlar, imkansızlıklar nedeniyle bize derdini anlatamıyor. Biz de onlara gitmiyoruz. Bu kafa yapısıyla seçim kazanabilir miyiz?" dedi.

Bizim rakibimiz kendi davranışlarımız, kendi vurdumduymazlığımız

"Ağrı Belediyesi eski Başkanı ve AK Partili Savcı Sayan, 'Bunun cevabını bulmazsak iktidarı kaybedeceğiz' ifadesiyle partisini uyardı. Sayan sözlerine şöyle devam etti: 'Bizim rakibimiz muhalefet değil. Halk muhalefete hiç güvenmiyor. Gerçek rakibimiz kendi davranışlarımız, vurdumduymazlığımız. Geldiğimiz noktayı unutmamız. Halka ekmek yerine pasta ikram etme tutumumuza geçmemiz. Makam, mevki ve paraya doymuşluğumuz yüzünden, iktidar olduğumuz insanların yanına bir daha uğramaz olduk. Bazı bürokratlarımız ve siyasilerimizin burnu bir karış havada. Halka hor muamele yapıyorlar. Fakirden alıp zenginlere yaslanmak ülkeyi kurtaramayacağı gibi, gün gelecek, Reisin oyu da bizi kurtaramayacaktır."

Kendinize gelin beyler

"Şımarmışız beyler şımarmışız. Kendinize gelin beyler, halk yorgun, halk bitkin, halk çaresiz. Bu asil halk ülke ve bayrak hatırına, Ortadoğu'nun diğer ülkelerine benzememe hatırına susuyor.Sayın Cumhurbaşkanımıza güvendiğinden dolayı hala sabrediyor.Teşhis bu, tedaviyi yetkili arkadaşların bulacağıumuduyla, Kalın sağlıcakla" ifadelerini kullandı.